[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Розпочинає роботу нова книжкова виставка


Фон

 

Розпочинає роботу нова книжкова виставка

 

19 грудня 2016 р. у відділі документів з економічних, технічних та природничих наук ОУНБ ім.Д.Чижевського розпочне свою роботу книжкова виставка “Економіко-технічний потенціал сільського господарства”.

Найважливішою умовою забезпечення населення України сільськогосподарською продукцією є прискорення науково-технічного прогресу, високоефективне використання виробничого потенціалу і зміцнення матеріально-технічної бази агропромислової галузі.

Поглиблення інтенсифікації виробництва сільськогосподарської продукції одночасно зумовлює необхідність пошуку шляхів скорочення витрат енергії та інших ресурсів. Одним із параметрів вирішення цієї проблеми є підвищення ефективності технологій виробництва і використання сільськогосподарської техніки.

Матеріали книжкової виставки висвітлюють питання економічної складової розвитку аграрного сектору, технічного забезпечення інтенсивних агротехнологій, технологій сільськогосподарського машинобудування, виробництва та експлуатації сільськогосподарської техніки.

Виставкові матеріали розраховані на студентів і викладачів аграрно-економічних спеціальностей, студентів аграрно-технічних закладів, що навчаються за спеціальностями “Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва”, “Машини та обладнання сільськогосподарського виробництва”, також вони стануть у пригоді механізаторам, фермерам та власникам землі.

Виставка діятиме протягом місяця.

Запрошуємо до перегляду.








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Розпочинає роботу нова книжкова виставка
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2016 Webmaster: webmaster@library.kr.ua
054