[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Відкриття виставки Людили Кривенко «Подих весни» 


Фон

 

Відкриття виставки Людили Кривенко «Подих весни»

Запахло весною. Несміло, але впевнено сонечко обціловує кожного, хто йде йому назустріч. Та по-справжньому подих весни відчули гості яскравого дійства, яке 9 квітня відбулося у відділі мистецтв ОУНБ ім.Д.Чижевського, де відкрилася виставка «незвичайних» картин, адже майстриня не шиє клаптиками, вона малює кольоровими кусочками тканин. Це - надзвичайно оригінальні роботи, виконані у техніках: печворк, арт-квілт, клаптикове шитво. Представлені також ляльки-мотанки, як традиційні, так і з різних природних матеріалів, зокрема, з кукурудзяного листя та очерету.

Кожна людина припадає до живлячого джерела весняної краси, поки її душа не насититься любов’ю. Небагато хто може донести цю оновлену любов до інших. Однією з таких людей і є добре відома майстриня не тільки на Кіровоградщині, а й далеко за її межами, Людмила Іванівна Кривенко. Всі її роботи насичені світлом та кольором.

Розглядаючи сюжети, навіть не виникає сумнівів, що вона налаштована дарувати тільки добро і щастя тим, хто її оточує.

На відкриття виставки прийшли найближчі люди: рідня, друзі, колеги та прихильники творчості Людмили Іванівни, які дарували їй квіти та багато теплих слів.

Може, саме так і варто святкувати прихід оновлення? Прихід весни… Тож зичимо нашій невтомній майстрині сонцесяйності духу й невичерпності у творенні прекрасного.

Виставка працюватиме до липня, запрошуємо до перегляду.

                                                                         ОленаТітовська, бібліотекар відділу мистецтв

 


Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Відкриття виставки Людили Кривенко «Подих весни» 
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2016 Webmaster: webmaster@library.kr.ua