[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Виставка графіки Володимира Кир'янова


Фон

 

Виставка графіки Володимира Кир'янова

 

31 жовтня у відділі мистецтв обласної бібліотеки ім.Д.І.Чижевського відбулось відкриття виставки члена Національної спілки художників України, графіка зі світовим ім'ям Володимира Кир’янова.

Творчість Володимира Кир’янова ввібрала в себе кращі традиції світової культури. Його графіка дуже цікава тим, що вона несе філософський заряд, біля кожного твору треба стояти і «читати», вдумуватися. З першого разу філософський зміст картин не дається – тут є глибина, закладена мудрість та іронія, тут можна віднайти і переосмислення сучасності через символіку сюрреалізму та романтизму. Як і в художників середньовіччя, в його творах важливу роль відіграють символи, що мають як особистісні, так і глибинні, загальнозрозумілі ознаки: мушлі – час, дракони – непереборна сила природи, птахи – переважно вісники долі та багато ін.

Його роботи неодноразово виставлялися у вітчизняних та закордонних галереях. Деякі з них поповнили приватні колекції любителів образотворчого мистецтва Австрії, Ізраїлю, Італії,Франції.

Запрошуємо на виставку, де всі бажаючі з нею ознайомитись, зможуть оцінити творчий доробок талановитого митця.

Виставка працює у відділі мистецтв обласної обласної бібліотеки ім.Д.І.Чижевського за адресою: вул. Велика Перспективна, 24.

Вхід - вільний.








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Виставка графіки Володимира Кир'янова
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2016 Webmaster: webmaster@library.kr.ua
054