[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Суботня подорож навколо світу з книгою


Фон

 

Суботня подорож навколо світу з книгою

 

Багатьох з нас ваблять пригоди й мандри, особливо влітку. 30 липня у парку відпочинку "Ковалівський" продовжив свою роботу оновлений літній читальний зал "Бібліотека під зеленими вітрилами". Цієї суботи в центрі уваги була книга Жуля Верна «Навколо світу за 80 днів», а також радіоспектакль за цим твором.

Всі бажаючі разом з бібліотекарями із задоволенням складали маршрут подорожі Філеаса Фогга та Жана Паспарту: Англія, Франція, Єгипет, Індія… І дорослі, і діти згадували скільки днів подорожували герої книги в кожній країні (місті). Помилятися не можна було, адже результат повинен був скласти 80 днів! Цікавою та пізнавальною була інформація про сучасну подібну подорож, на яку переможці (екіпаж тримарану Banque Populaire) витратили вже не 80 днів, а 45 днів 13 годин 42 хвилини 53 секунди.

А ще бібліотекарі пропонували за рисами характеру та родом занять упізнати героїв твору. Найменші учасники заходу малювали та розмальовували засоби пересування героїв книги: паровоз і шхуну, сани та слона. Малеча з цікавістю розглядала мапи, компас, глобус… Адже літо триває і, можливо, ця зустріч надихне на незабутню подорож!

Н. Білаш, завідуюча відділом абонемента








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Суботня подорож навколо світу з книгою
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2016 Webmaster: webmaster@library.kr.ua
054