[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Презентація книги Романа Москаля «І цзін. Правильно міркувати, щоб передбачати: вступ до іцзінознавства»


Фон

 

ПРЕЗЕНТАЦІЯ КНИГИ
Романа Москаля
«І цзін. Правильно міркувати, щоб передбачати: вступ до іцзінознавства»

26 листопада о 14.00 відділ мистецтв обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Д.І.Чижевського та наукове видавництво «Акта» запрошують на презентацію книги Романа Москаля «І цзін. Правильно міркувати, щоб передбачати: вступ до іцзінознавства».

Книжка вперше в Україні знайомить читачів із текстом, який є основою китайської цивілізації – І цзіном (Книга Змін), однією з найбільш ранніх пам’яток Стародавнього Китаю. Це вчення звучить по-сучасному в будь-які часи завдяки універсальності законів, котрі становлять підґрунтя цього Канону.

Окрему частину видання становить матеріал, що розкриває багатогранність прогностичної традиції в Китаї, яка ґрунтується саме на І цзіні.

Український читач має змогу ознайомитися з історією дослідження І цзіну у світі, внутрішньою структурою пам’ятки, основами та базовими поняттями іцзіністики.

На жаль, немає жодного перекладу книги українською мовою, але видавці сподіваються, що книжка видавництва «Акта» наблизить час його появи.

Видання Романа Москаля адресовано тим, хто цікавиться китайською філософією та культурою, а також широкому читацькому загалу.

З книгами видавництва «Акта» ви можете познайомитися за посиланням на сайті

Захід відбудеться за адресою: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 24.

Вхід – вільний.








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Презентація книги Романа Москаля «І цзін. Правильно міркувати, щоб передбачати: вступ до іцзінознавства»
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2016 Webmaster: webmaster@library.kr.ua
054