[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Презентація роману Валерія М'ятовича «Номенклатурний декамерон»


Фон

 

Презентація роману Валерія М'ятовича «Номенклатурний декамерон»

 

30 вересня о 15.00 у відділі краєзнавства обласної бібліотеки ім. Д.І.Чижевського відбудеться презентація роману Валерія М'ятовича «Номенклатурний декамерон»

«Номенклатурний декамерон» – сатиричний погляд на недавнє минуле й сьогодення. «Головний герой, – зазначається в анотації, – небезпідставно вважає себе щасливою людиною, не зважаючи на свій уже поважний вік. Потрапивши свого часу до партноменклатури, він, простий сільський хлопець, напівсирота, зробив непогану кар’єру, доріс до начальника одного з найголовніших обласних управлінь. Не загубитися у вирі повсякденних турбот йому завжди допомагали незгасаючий потяг до жінок та захоплення своїм кумиром – Сталіним, хоч через це часто доводилося потрапляти в халепу».

Біографічна довідка: Валерій М'ятович народився на Кіровоградщині. По закінченні юридичного факультету Одеського державного університету ім. І.Мечникова працює в пресі. Засновник і видавець кількох популярних періодичних видань, головний редактор обласної газети «З перших уст». Заслужений журналіст України. Активний захисник демократії і її складової частини – свободи слова.
«Номенклатурний декамерон» - перша книга автора.

Захід відбудеться у відділі краєзнавства обласної бібліотеки ім. Д. Чижевського за адресою: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 24.

Вхід - вільний








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Презентація роману Валерія М'ятовича «Номенклатурний декамерон»
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2016 Webmaster: webmaster@library.kr.ua
054