[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Паливно-енергетичний комплекс України: сьогодення та майбутнє


Фон

 

Паливно-енергетичний комплекс України: сьогодення та майбутнє

8 грудня 2016 р. у відділі документів з економічних, технічних та природничих наук ОУНБ ім.Д.Чижевського розпочне свою роботу книжкова виставка “Паливно-енергетичний комплекс України: сьогодення та майбутнє”.

Уся історія розвитку цивілізації - це історія пошуку джерел енергії. Енергія - можливість подальшого розвитку індустрії, одержання стійких врожаїв, благоустрій та комфортність помешкань людей. Саме розвиток економіки та зростання матеріального добробуту дуже тісно пов’язані з виробництвом енергії. Достатнє й доступне енергозабезпечення є основою функціонування людської цивілізації.

Література, представлена на книжковій виставці, висвітлює питання державної політики в галузі енергетики; споживання традиційних джерел енергії в структурі народного господарства; проблеми боротьби з негативним впливом, якого завдає довкіллю енергетична галузь; перехід від традиційних до альтернативних і перспективних енергоносіїв.

Незворотність розвитку енергетики майбутнього в Україні підтверджується будівництвом вітрових і сонячних електричних систем, розширенням використання відновлювальної сировини для теплових агрегатів, збільшенням сільськогосподарських угідь, на яких вирощують “енергетичні культури”; залученням потенціалу біогазу різного походження.

Ця виставка буде цікавою і корисною для фахівців паливно-енергетичної промисловості, екологів, економістів, викладачів і студентів теплоенергетичного спрямування.

Отже, запрошуємо до перегляду.

Виставка діятиме протягом місяця.








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Паливно-енергетичний комплекс України: сьогодення та майбутнє
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2016 Webmaster: webmaster@library.kr.ua
054