[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон “Життя прекрасна мить”. Фотовиставка Василя Пастуха


Фон

 

27 вересня 2016 р. о 14.00

відбудеться презентація персональної фотовиставки Василя Пастуха

“Життя прекрасна мить”

 

Про автора.

Василь Пастух родом з Вінниччини, з села Ставки Бершадського району. Мистецтвом фотографії захопився у зрілому віці. Його приваблює макрофотографія, репортерська та пейзажна зйомка.

Фотографія, що була спочатку захопленням Василя Вікентійовича Пастуха, дедалі все більше привертала увагу його оточення – рідних, колег, знайомих, що сприяло організації фото-виставок у м. Бершадь Вінницької області, в м. Гайвороні Кіровоградської області та в м. Кропивницькому. Це вже друга виставка фотохудожника, яка експонується в ОУНБ ім. Д. Чижевського. На ній представлено понад 30 світлин, які Василь Пастух зробив протягом останніх двох років. Серед них здебільшого мальовничі краєвиди села Ставки, його малої Батьківщини. Спілкування з природою дозволяє більше пізнавати світ, відкриває нові сторони життя. Пан Василь навмисно не дає назви своїм роботам, а пропонує відвідувачам виставки самостійно, без авторської підказки, відчути й побачити прекрасне в повсякденні. Залишається у світлинах Василя Пастуха щось і нерозпізнане, до чого треба придивитись так само уважно, з любов’ю, як і фотохудожник, зрозуміти, відчути красу та щедрість рідної землі.

Митець ділиться своїми спостереженнями з відвідувачами експозиції та відкриває для себе і для нас чудову природу України, яка вабить і зачаровує.

Тож запрошуємо всіх бажаючих відвідати експозицію, яка діятиме протягом місяця (хол бібліотеки, II поверх).








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

“Життя прекрасна мить”. Фотовиставка Василя Пастуха
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2016 Webmaster: webmaster@library.kr.ua
054