[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Презентація книги Віталія Постолатія «ПІСЛЯ МАЙДАНУ»


Фон

 

Презентація книги Віталія Постолатія «ПІСЛЯ МАЙДАНУ»

1 грудня о 14.00 у відділі краєзнавства обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Д.І.Чижевського відбудеться презентація книги відомого науковця і публіциста Віталія Постолатія «Після Майдану».

Основу книги складають післямайданівські дописи автора в кіровоградській обласній газеті «Народне слово». Ця книга – своєрідний політичний щоденник автора, його роздуми про наше життя, про наш тернистий шлях, про те, куди ми йдемо.

Біографічна довідка: Віталій Постолатій – кандидат педагогічних наук, доцент. Народився 1951 року в м. Кіровограді. Викладав фізику й математику у кількох середніх і вищих навчальних закладах. Перші публікації з’явилися ще в студентські роки. Регулярно друкується в обласній і республіканській пресі з початку 1980-х років. Автор сотень газетних публікацій, понад 50 наукових праць, книг «Громадська та приватна ініціатива в розвитку освіти України (кінця ХІХ – початку ХХ ст.)» (1998), «Профспілки: з болем і надією» (2002) (обидві у співавторстві), «Педагогічна освіта на Кіровоградщині (1865-1965)» (2006), «Окупація» (2009), «Исторические записки о Златопольской гимназии…» (2014) (упорядкування, редакція, післямова). Лауреат премії Володимира Винниченка обласної газети «Народне слово» (2012).

Електронну версію книги В. Постолатія «Після Майдану» можна прочитати на сайті обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Д.І.Чижевського у розділі «Цифрова бібліотека» (http://library.kr.ua/elib/postolatiy/index.html)

Запрошуємо на презентацію усіх бажаючих.

Захід відбудеться у відділі краєзнавства ОУНБ ім. Д. Чижевського за адресою: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 24.

Вхід – вільний.








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Презентація книги Віталія Постолатія «ПІСЛЯ МАЙДАНУ»
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2016 Webmaster: webmaster@library.kr.ua
054