[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Професія бухгалтер: реалії та перспективи


Фон

 

Професія бухгалтер: реалії та перспективи

 

У відділі документів з економічних, технічних та природничих наук ОУНБ ім.Д.Чижевського з 25 листопада 2016р. розпочинає свою роботу книжкова виставка “Професія бухгалтер: реалії та перспективи”.

Сучасна бухгалтерія сягає корінням в глибину століть. Наука обліку, яку в 15 ст. назвали “бухгалтерією” від німецького (бухгалтер - тримач книг), пройшла в своєму розвитку низку стадій. Облік виник як процес відображення створених матеріальних благ. Він формувався на різних територіях, різними народами, а потім різними державами. В Україні відбулася зміна системної ролі бухгалтерського обліку у зв’язку з трансформацією економічної системи в цілому. Останнім часом з'явилося багато нових цікавих публікацій, які торкаються проблемних питань удосконалення бухгалтерського обліку.

Робота бухгалтера пов'язана з вирішенням неординарних завдань, про яку так влучно сказав французький філософ П’єр Прудон: “Бухгалтер - це справжній економіст“. У спеціалізованій літературі, яка представлена на виставці, розкриваються сучасні нормативно-законодавчі аспекти бухгалтерського обліку, теоретичні концепції економічної й облікової теорій, висвітлюються принципи і методи формування облікової політики та складання фінансової звітності. Наразі в облікових сферах всі процеси повністю комп’ютеризовані. Тому кваліфікований бухгалтер просто зобов'язаний вміти використовувати сучасні інформаційні технології в своїй роботі. Тож на виставці представлена література, яка розкриває актуальні питання наукової організації облікового процесу в електронному середовищі.

Бухгалтерський облік - це творчість, яка вимагає великого таланту, бо інформація отримана через облік, стає основою управлінських рішень. Тому ця виставка обов'язково зацікавить економістів, викладачів і студентів.

Отже, запрошуємо всіх бажаючих до перегляду! Виставка діятиме протягом місяця.

Адреса: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 24








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Професія бухгалтер: реалії та перспективи
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2016 Webmaster: webmaster@library.kr.ua
054