[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон “Кольори сучасності” Олега Рудого 


Фон

 

“Кольори сучасності” Олега Рудого

 

4 квітня у відділі мистецтв ОУНБ ім.Д.Чижевського відбулось відкриття виставки абстрактного живопису оригінального художника з м. Мала Виска Олега Рудого “Кольори сучасності”.

Це перша виставка митця. Насамперед, вражає унікальний авторський стиль, неймовірна працездатність (60 полотен – за три роки), дивовижні форми, свіжі ідеї та феєричні поєднання кольорів. У єдності фарби митець створює неймовірні ефекти, які викликають різні емоції та зупиняють думку. І глядач занурюється у незвичні образи та форми. Художник працює передусім з кольором і певною мірою - з формами, підбираючи до абстрактних картин абсолютно конкретні і образні назви.

Як розповідає сам художник, на творчість його надихає сама природа, і саме з навколишнього світу він малює більшість картин, але деякі з них - власна фантазія.


Олег Рудий – експериментатор, яких мало. «Його ремесло - це мистецтво щасливої позитивної людини, яка вміє дарувати людям радість серед кризи та війни», - написала про його творчість у книзі відгуків кіровоградська поетеса Антоніна Корінь.

«На основі експозиції цієї чудової виставки плануємо проводити екскурсії, а з дітьми - працювати на розвиток уяви та асоціативного бачення», - розповіла завідуюча відділом мистецтв Світлана Ушакова.

Отже, не пошкодуйте часу, подивіться виставку «Кольори сучасності». Кожен знайде на ній щось своє – хтось почує відлуння романтизму, хтось зарядиться експресією кольору, хтось спробує розшифрувати символи і знаки образної системи митця. Виставка працює до 15 травня.


Олена Тітовська,
бібліотекар відділу мистецтв

 


Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

“Кольори сучасності” Олега Рудого 
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2016 Webmaster: webmaster@library.kr.ua