[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Хоровод новорічних ялинок


Фон

 

Хоровод новорічних ялинок

 

З 19 грудня 2016 р. в Орхуському центрі екологічної інформації при відділі документів з економічних, технічних та природничих наук діятиме виставка робіт декоративно-ужиткового мистецтва “Хоровод новорічних ялинок.”

Організаторами виставки виступили: Орхуський центр екологічної інформації комунального закладу “ОУНБ ім.Д.І.Чижевського” та обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді.

Новий рік, без сумніву, є найбільш улюбленим святом для багатьох людей. Адже в цей чарівний час і дорослі і малеча чекають дива і готуються до свята по-особливому. Природно, що одним з найголовніших атрибутів Нового року є ялинка. Проте зовсім необов’язково купувати пухнасту хвойну красуню. Щоб створити новорічний настрій та прикрасити свою домівку, можна обмежитися хвойними гілками, або купити штучну ялинку. Але більш креативно виглядатиме новорічна ялинка 2017, створена власноруч з різноманітних підручних матеріалів. Це буде хороший спосіб зберегти життя хвойним деревам та покращити екологію.
Гуртківці обласного центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді проявляють свою творчість і фантазію, в результаті чого створюють чудові новорічні композиції, які достойно замінюють зелену красуню на новорічному святі. На виставці представлені роботи різноманітні за своєю текстурою, кольором, розміром, технікою виконання. Новорічні красуні виготовлені з шишок, кавових зерен, паперу, вовни, атласних стрічок.

І, навіть, якщо у вас в цьому році буде саме традиційна ялинка, це не означає, що так буде завжди. Знову прийде зима і настане Новий рік, і вже наступного разу ви маєте шанс змінити святкові традиції.
Отже, запрошуємо до перегляду.

Експозиція діятиме протягом новорічних свят у відділі документів з економічних, технічних та природничих наук (II пов.) обласної бібліотеки ім. Д. І. Чижевського за адресою: вул. Велика Перспективна, 24.








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Хоровод новорічних ялинок
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2016 Webmaster: webmaster@library.kr.ua
054