ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Відкрилася фотовиставка Глєба Цуканова «Безвіз»


Фон

 

Відкрилася фотовиставка Глєба Цуканова «Безвіз»

 

18 жовтня в Орхуському центрі екологічної інформації відкрилася фотовиставка Глєба Цуканова під назвою “Безвіз”. Це вже десята фотовиставка у творчому доробку юного фотохудожника, на сьогодні він є учнем 6-го класу гімназії-інтернату-школи мистецтв м. Кропивницький. В експозиції - 31 фоторобота, які розповідають про враження автора від подорожі Європою, - цього літа Глєб побував у Чорногорії, Греції та Італії.

Переважна більшість робіт - сюжетні фото, фотопортрети майстрів на їх робочих місцях, фото любителів тварин з їхніми улюбленцями.

На відкриття прийшли відвідувачі бібліотеки, мешканці міста, підтримати та привітати Глєба завітали друзі та знайомі родини Цуканових, однолітки Глєба - вихованці гімназії-школи мистецтв. Молодий фотохудожник сам представив свої роботи, розповів про те, що його найбільше зацікавило і вразило у європейських реаліях життя у порівнянні з нашими: люди більш відкриті й щирі, а літні люди - навдивовижу активні.

У слові до присутніх Микола Цуканов закликав усіх батьків підтримувати та направляти своїх дітей у їх талантах і уподобаннях, розвивати їх, і це зовсім нескладно, додав Микола Миколайович, адже у нашому місті дуже багато талановитих дітей, ці таланти потрібно показувати, демострувати.

Бажаємо юному фотомитцю нових звершень і запрошуємо усіх бажаючих на перегляд фотовиставки до відділу документів з економічних, технічних та природничих наук.

Виставка експонуватиметься протягом місяця.

Наталія Калашнікова,
бібліотекар І категорії
відділу документів з економічних,
технічних та природничих наук








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Відкрилася фотовиставка Глєба Цуканова «Безвіз»
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2017 Webmaster: webmaster@library.kr.ua
054