ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон «Світло і танець» Відкриття персональної виставки фоторобіт Павла Босого


Фон

 

«Світло і танець»
Відкриття персональної виставки фоторобіт Павла Босого

10 жовтня 2017 року о 15.00 у відділі обслуговування користувачів відбудеться відкриття виставки фоторобіт Павла Босого «Світло і танець».

Мета фотохудожника Павла Босого – «впіймати дух, атмосферу та темперамент безпосереднього виконавського мистецтва…, передати те, як елементи візуальних технологій, освітлення, проекції тощо допомагають хореографам і танцюристам створювати не лише атмосферу танцю, але й… структурувати естетику танцю…».

Фотовиставку створено за матеріалами вистав хореографічного відділення Райєрсонівської школи виконавських мистецтв (Торонто, Канада). В центрі уваги колекції фотографій - взаємодія між світлом, тілом і рухом. Окрім авторських фотографій на виставці представлені відео хореографічних вистав.

До створення виставки долучилися: професор Таня Евіденте - професійна балерина і колишня солістка Національного балету Канади (нині працює в Райєрсонівській школі виконавських мистецтв), Світлана Кухаренко - займалася перекладом текстів з англійської, студент Павла Босого Анжело Піледжі, який збирав інформацію для виставки, та графічний дизайнер Сергій Заплатніков.

Ця виставка стала можливою завдяки гранту 2016 Creative Іnnovatіоn Fund Факультету комунікацій і дизайну Університету ім. Е. Райєрсона (Торонто, Онтаріо, Канада).

Запрошуємо на відкриття виставки до обласної бібліотеки ім. Д. Чижевського за адресою: м. Кропивницький, вулиця Велика Перспективна, 24.

Вхід – вільний.








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

«Світло і танець» Відкриття персональної виставки фоторобіт Павла Босого
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2017 Webmaster: webmaster@library.kr.ua
054