ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Презентація виставки фотокартин “Світло і танець” Павла Босого


Фон

 

Презентація виставки фотокартин “Світло і танець”
Павла Босого

 

З 10 жовтня 2017 року у відділі обслуговування користувачів експонується виставка фоторобіт Павла Босого “Світло і танець”.

Мета фотохудожника П. Босого - “впіймати дух, атмосферу та темперамент безпосереднього виконавського мистецтва..., передати те, як елементи візуальних технологій, освітлення, проекції тощо допомогають хореографам і танцюристам створювати не лише атмосферу танцю, але й структурувати естетику танцю...”. Цю фотовиставку створено за матеріалами вистав хореографічного відділення Райєрсонівської школи виконавських мистецтв (Торонто, Канада), в центрі уваги колекції фотографій - взаємодія між світлом, тілом і духом.

Танець - це живе мистецтво в динаміці. І зупинити мить, статично зафіксувати рух людей світлом- цікава ідея фотохудожника.

До створення виставки долучилася: професор Таня Евіденте - професійна балерина і колишня солістка Національного балету Канади (нині працює в Райєрсонівській школі виконавських мистецтв), Світлана Кухаренко - займалася перекладом текстів з англійської, студент Павла Босого Анжело Піледжі, який збирав інформацію для виставки, та графічний дизайнер Сергій Заплатніков.

Ця виставка стала можливою завдяки гранту 2016 Creative Innovation Fund Факультету комунікацій і дизайну Університету ім. Е. Райєрсона (Торонто, Онтаріо, Канада).

На виставці представлений каталог персональної виставки фоторобіт Павла Босого.

Тож завітайте на виставку і отримайте естетичну насолоду від ексклюзиву фотокартин світу хореографії.

Виставка експонуватиметься протягом місяця.

Вхід – вільний.

Лариса Яворська,
провідний бібліотекар
відділу обслуговування користувачів








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Презентація виставки фотокартин “Світло і танець” Павла Босого
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2017 Webmaster: webmaster@library.kr.ua
054