[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон 22 березня - круглий стіл, присвячений Всесвітньому дню води


Фон

 

22 березня - круглий стіл, присвячений Всесвітньому дню води

22 березня 2017 року о 14:00 в Орхуському центрі екологічної інформації ОУНБ ім. Д.І.Чижевського відбудеться засідання круглого столу в рамках відзначення Всесвітнього дня води.

Всесвітній день води є унікальною можливістю нагадати українцям про дбайливе ставлення до водних ресурсів. Адже лише своїми діями ми зберігаємо або знищуємо цей безцінний дар природи.

Мета проведення круглого столу: актуалізувати і привернути увагу громади регіону до проблем охорони та раціонального використання водних ресурсів, необхідних для забезпечення життєдіяльності населення, розвитку сільського господарства і промисловості; показати, що захист водних ресурсів наразі є пріоритетним напрямом екологічної політики державних установ та громадських організацій Кіровоградщини.

Теми, що пропонуються до розгляду:

  • вода і довкілля;
  • водні ресурси в умовах змін клімату;
  • стічні води.
  • В роботі круглого столу візьмуть участь представники державних установ та члени громадських організацій, екологи, викладачі ВНЗ та інші.

    Засідання відбудеться у відділі документів з економічних, технічних та природничих наук (II поверх) обласної наукової бібліотеки ім. Д. І. Чижевського за адресою: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 24.








    Фон


    Фон

    Фон


    Фон

    [ HOME ]

    Фестиваль «Клаптикова мозаїка-2017»
    Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2017 Webmaster: webmaster@library.kr.ua
    054