[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Відбулось відкриття виставки «Дорога до Бога»


Фон

 

Відбулось відкриття виставки
«Дорога до Бога»

4 квітня 2017 р. у відділі документів з економічних, технічних та природничих наук відбулося відкриття виставки декоративно-ужиткового мистецтва «Дорога до Бога», присвяченій Великодню.

Це - перша виставка у відділі з релігійної тематики, яка налічує понад 80 робіт. Вона вражає своєю величчю, красою, майстерністю. На виставці представлені образи Святих, церкви, храми з дзвіницями, куполами, вишиті хрестиком, бісером, написані на полотні олією: «Тайна вечеря», «Мадонна з дитям», «Храм Благовіщення Святої Богородиці», «Святе Сімейство», «Янгол-Охоронець», «Святий Миколай», «Дзвіниця», «Тиша» та ін.

Багато Великодніх писанок. Є і м’які іграшки: Великодні зайці, лялька-мотанка у святковому вбранні; Великодня куричка, ангелочки, обереги, дзвіночки до свят, виконані в різних техніках хенд-мейду. Експозицію прикрашають вишиті святкові рушники, серветки, які мають свій неповторний орнамент. Кожна робота – це вишуканий витвір мистецтва, що зачаровує, викликає подив і захоплення.

На відкритті виставки були присутні автори робіт, члени клубу народних ремесел «Ниточка» та багато гостей. Майстрині розповіли присутнім про правила, яких потрібно дотримуватися, вишиваючи релігійні мотиви. Екскурсію виставкою провела керівник клубу Наталія Ніжнікова.

Заступник директора Оксана Ткаченко вручила авторам робіт подяки за участь у виставці та популяризацію декоративно-ужиткового мистецтва в регіоні. Наприкінці відбулося живе спілкування майстринь з гостями заходу.

Тож, долучіться і ви до прекрасного! Відвідайте виставку, яка подарує вам світло, тепло, радість і Божу Благодать.

Експозиція діятиме протягом місяця. Вхід вільний.

Наталія Ракуленко,
головний бібліотекар відділу документів
з економічних, технічних та природничих наук








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Відбулось відкриття виставки «Дорога до Бога»
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2017 Webmaster: webmaster@library.kr.ua
054