ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон В обласній бібліотеці ім. Д. Чижевського відкрилася Всеукраїнська фотовиставка «Благодійність крізь призму фотооб’єктива»


Фон

 

В обласній бібліотеці ім. Д. Чижевського відкрилася Всеукраїнська фотовиставка «Благодійність крізь призму фотооб’єктива»

 

26 вересня, з нагоди Всеукраїнського Дня бібліотек, в обласній бібліотеці Чижевського відбулася презентація фотовиставки «Благодійність крізь призму фотооб’єктива».

Усього фотографій, представлених на виставці, 40 – їх обрали з-поміж 500 (серед зображень – світлина нашого земляка, олександрійця Віталія Попкова). Роботи брали участь у 7-му Всеукраїнському фотоконкурсу «Благодійність в об’єктиві», що проходив з листопада 2016-го по січень 2017-го року за ініціативи Українського форуму благодійників під патронатом Національної Спілки фотохудожників України.

Вперше за сім років існування Всеукраїнського фотоконкурсу «Благодійність в об’єктиві» свої роботи на розгляд його комісії надіслали представники інших країн. Зокрема, на конкурс надійшли роботи французьких, румунських, грецьких, індійських та ліванських фотохудожників. Вражають фотографії у номінації «Діти, поранені війною» та інші.

На відкриття виставки завітали постійні читачі бібліотеки, а також гості Дня бібліотек.

Виставка працює до 5 жовтня в холі ІІІ поверху обласній бібліотеці ім. Д. Чижевського за адресою: вул. Велика Перспективна, 24.

Запрошуємо до перегляду.

Вхід – вільний.








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

В обласній бібліотеці ім. Д. Чижевського відкрилася Всеукраїнська фотовиставка «Благодійність крізь призму фотооб’єктива»
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2017 Webmaster: webmaster@library.kr.ua
054