[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон «Хвилі морської пам`яті»


Фон

 

«Хвилі морської пам`яті»

 

25 квітня у відділі краєзнавства обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Д.І.Чижевського пройшло чергове засідання Краєзнавчих студій.

На засідання Краєзнавчих студій були запрошені Гребенюк Василь Петрович, голова регіонального представництва Всеукраїнської асоціації ветеранів-підводників, Пролуненко Станіслав Васильович, керівник музею військово-морського флоту (с. Велика Северинка Кіровоградського району), ветерани-підводники, краєзнавці, співробітники музеїв, читачі бібліотеки, бібліотекарі та всі бажаючі.

В. П. Гребенюк розповів про ветеранів-підводників, які проживають в Кіровоградській області, як очолювана ним організація піклується про увічнення пам'яті загиблих підводників, про зв’язки з аналогічними організаціями в інших містах України. Передав подарунок бібліотеці від сина легендарного командира-підводника Тараса Фісановича, кандидата медичних наук, автора понад шестидесяти статей і винаходів у галузі медицини, збірку поезій „Стихи и о стихах”, видану в Гамбурзі в 2017 році.

Учасники Краєзнавчих студій переглянули унікальну документальну хроніку від 10 серпня 1943 року „Передача підводного човна „Новосибірський комсомолець” морякам Північного флоту, в якій брав участь підводник капітан ІІ рангу Ізраїль Фісанович.

Тетяна Макарова,
завідуюча відділом краєзнавства








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

«Хвилі морської пам`яті»
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2017 Webmaster: webmaster@library.kr.ua
054