[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Весна на майданчику «Інтерсвіт» з малечею «Краплинки»


Фон

 

Весна на майданчику «Інтерсвіт» з малечею «Краплинки»



Ось і прийшла весна. Сонячні промені пробиваються крізь хмари, проганяючи холод, все частіше чується щебетання птахів, прокидаються перші весняні квіти.

Саме такого весняного сонячного дня, 17 березня 2017 року, до відділу абонемента обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Д.І.Чижевського завітали вихованці спеціалізованого ДНЗ №46 «Краплинка». Зустріч відбулася в рамках роботи Спеціалізованого Майданчика «ІнтерСвіт» для людей з вадами зору та незрячих.

Під час заходу малеча дізналася багато цікавого про пори року, зокрема про весну. Маленькі «чомучки» вже знають як називаються весняні місяці; як саме прокидається природа; якою весняною роботою займаються люди та звірі.

У фонді відділу абонемента є диски з розмальовками для дітей. Для закріплення знань та тренування зору бібліотекарі запропонували дітям розмалювати «весняні» малюнки. Саме такі заняття сприяють корекції зору.

На екрані монітора з’являється контурне чорно-біле зображення, яке треба оживити кольором. Спочатку малюк повинен клацнути на кнопку баночки з потрібним кольором, а потім на ту ділянку картинки, яку потрібно зафарбувати.

Маленькі гості полюбляють працювати і за спеціальними тренажерами. Дитина водночас грається і поліпшує зір за допомогою тренажерів «Форма кольору і побудови», «Форма побудови», «Визначення предметів».

Наталія Білаш,
завідуюча відділом абонемента








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Весна на майданчику «Інтерсвіт» з малечею «Краплинки»
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2017 Webmaster: webmaster@library.kr.ua
054