[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Круглий стіл в рамках Всеукраїнського місячника боротьби з туберкульозом і СНІДом


Фон

 

Круглий стіл в рамках Всеукраїнського місячника боротьби з туберкульозом і СНІДом

 

5 квітня 2017 року в обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Д.І.Чижевського був проведений круглий стіл спільно з обласною організацією Товариства Червоного Хреста України в рамках Всеукраїнського місячника Червоного Хреста боротьби з туберкульозом і СНІДом.

На захід були запрошені: Щаслива Алла Михайлівна – лікар-фтизіатр протитуберкульозного диспансеру, Драч Світлана Іванівна – акушер-гінеколог обласного Центру планування сім’ї, учнівська молодь.

Проблеми, до яких Товариство хоче привернути увагу молоді Кіровоградщини дуже важливі, оскільки вони спрямовані на забезпечення здоров'я і життя молодого покоління.

Туберкульоз – страшне й підступне захворювання. Історія знає багатьох відомих людей, які страждали на цю хворобу. Це і Леся Українка, і Емілі Бронте, і Антон Чехов… Не секрет, що і в наш час на туберкульоз може захворіти будь-яка людина. Як відбувається процес зараження на туберкульоз; для чого потрібні профогляди та консультації фтизіатра; на скільки скорочується життя людини, яка палить; які міфи про секс існують серед молоді… Про все це фахівці надали інформацію під час заходу.

Кожен запрошений мав можливість поставити запитання спеціалісту та отримати на нього кваліфіковану відповідь, ознайомитися з інформаційними матеріалами.

Наталія Білаш,
завідуюча відділом абонементу








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Круглий стіл в рамках Всеукраїнського місячника боротьби з туберкульозом і СНІДом
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2017 Webmaster: webmaster@library.kr.ua
054