[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Кулінарні секрети смакоти


Фон

 

Кулінарні секрети смакоти

 

З 10 лютого 2017 р. у відділі документів з економічних, технічних та природничих наук розпочне роботу книжкова виставка «Кулінарні секрети смакоти» (до дня Святого Валентина).

Це світське свято, яке відзначають у багатьох країнах світу 14 лютого. Що подарувати на день Святого Валентина своїй коханій людині? Це питання ніколи не втратить своєї актуальності доти, доки існуватиме це свято.

Одними з найголовніших символів цього дня є листівки-валентинки, виготовлені у формі серця, різноманітні солодощі, квіти, особливо червоні троянди. Ще в давні часи люди вважали червоні троянди улюбленою квіткою богині кохання Венери. Тому букет червоних троянд символізував велику любов, подаровану богинею.

А цього року відвідувачам бібліотеки ми пропонуємо, крім традиційних подарунків, трішки пофантазувати і порадувати своїх коханих, близьких людей смачними стравами, приготованими власноруч. І допоможе вам в цьому книжкова виставка “Кулінарні секрети смакоти”, на якій представлені книги, що розкривають кулінарні шедеври різних народів світу та України, знайомлять з основними правилами здорового харчування.

А головне, пам’ятайте, що для кохання та дружби не варто чекати особливих днів. Даруйте свою любов щодня - і будете щасливі!

Отже, запрошуємо до перегляду. Виставка діятиме протягом місяця.








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Кулінарні секрети смакоти
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2017 Webmaster: webmaster@library.kr.ua
054