[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Квест-екскурсія бібліотекою набуває популярності


Фон

 

Квест-екскурсія бібліотекою набуває популярності

25 квітня 2017 р. до відділу документів з економічних, технічних та природничих наук ОУНБ ім. Д.Чижевського завітали учні 7 класу ЗОШ № 3. Для них працівники відділу провели захоплюючу інтелектуальну сучасну рухливу гру, яка останнім часом займає одну з лідируючих позицій, це - КВЕСТ.

Здавалося б – проста гра, однак шанувальників у неї величезна кількість. Так, великою популярністю користується і розроблений працівниками відділу квест, присвячений книзі та бібліотеці. Головне завдання цієї гри – ознайомити учасників з роботою бібліотеки, її можливостями, фондами та відділами.

В ході гри учні об’єднались у дві команди, які мали на фініші скласти і прочитати вислів Франческо Петрарки про книгу. Щоб знайти частину цього вислову, команди повинні були пройти 5 зупинок (у кожної команди був свій маршрут), на яких учасники виконували різноманітні завдання. Обидві команди супроводжували координатори (бібліотекарі). В кінці квесту команди з’єднали знайдені ними дві частини вислову про книгу та зачитали його повністю.

Від проходження гри учні отримали масу задоволення.

Ірина Рєзнік,
бібліотекар І категорії
відділу документів з економічних,
технічних та природничих наук








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Квест-екскурсія бібліотекою набуває популярності
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2017 Webmaster: webmaster@library.kr.ua
054