[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Екскурсія – квест по бібліотеці


Фон

 

Екскурсія – квест по бібліотеці

 

31 березня 2017 р. у відділі документів з економічних, технічних та природничих наук для учнів 8-го класу ЗОШ № 18 був проведений квест, присвячений книзі та бібліотеці.

Перед початком гри учні здійснили екскурсію по бібліотеці, де познайомилися з відділами бібліотеки та напрямками їх роботи.

Основним завдання квесту було складання і прочитання відомого вислову про книгу італійського поета і гуманіста Франческо Петрарки: «Книги мають особливу чарівність; книги викликають у нас насолоду: вони розмовляють з нами, дають нам добру пораду, вони стають живими друзями для нас».

У ході гри члени команд отримували різні завдання, пов’язані з пошуком зупинок за допомогою книг, альбомів, шифрів, карт, картин, предметів.

Гра пройшла жваво, цікаво, завдання виконувалися з азартом, запалом. Учасники гри просто «літали» сходами, випереджаючи один одного, бо кожній команді хотілося якнайшвидше виконати завдання і прийти до фінішу першими. Квест усім сподобався, усі були задоволені. А саме головне – діти дізналися більше про нашу бібліотеку та її можливості, навчилися користуватися алфавітним каталогом бібліотеки.

Наталія Ракуленко,
головний бібліотекар відділу документів
з економічних, технічних та природничих наук








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Екскурсія – квест по бібліотеці
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2017 Webmaster: webmaster@library.kr.ua
054