ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Ювілейна виставка Юрія Лебедєва «Кожен вибирає по собі»


Фон

 

Ювілейна виставка Юрія Лебедєва «Кожен вибирає по собі»

 

«Кожен вибирає по собі» - так називається ювілейна виставка світлин фотохудожника Юрія Лебедєва, яка відкрилась 8 вересня у відділі мистецтв.

У 2006 році Юрій Васильович вперше прийшов до фотоклубу «Колаж» і взяв участь у фотовиставці «Погляд», де одразу його фото стає афішею фотовиставки. У 2007 році вперше посів призове місце на великому фотоконкурсі, його світлини прикрасили публікацію у «Photographer», і в цьому ж році презентує персональну виставку.

Відтоді активно бере участь у різноманітних виставках, конкурсах в Україні та за кордоном, зокрема в Пекіні, Стамбулі, Відні, Санкт - Петербурзі та ін.

Також на виставці представлені дипломи та медалі від об’єднань фотографів «United photographers international», «Image sans frontier», НСФХУ. Провів шість персональних виставок.

За час роботи у фотохудожника накопичився значний фотобанк, кращі роботи якого і представлені сьогодні. Це неймовірні світлини про історії людей, країни, краєвиди та просто емоції, збережені спалахом фотокамери.

Юрій Васильович вкотре доводить, що фотографія не бездушна, а наповнена настроєм та має свій неповторний характер.

У 2012 році отримав звання «Фотограф року в номінації «краєвид». Це його улюблений жанр, але знімає і стріт-фото, жанрові портрети, натюрморти.

На виставці представлені фото різних років, зокрема й ті, що зняті у 2017 році. Автор працює…

Тож якщо хочете відчути подих вітру, зазирнути в піднебесся, побачити будиночок з казки, насолодитися могутністю скель, доторкнутися поглядом до первозданних куточків землі - відвідайте фотовиставку «Кожен вибирає по собі»

Виставка діятиме протягом місяця у відділі мистецтв обласної бібліотеки ім. Д.Чижевського за адресою: вул. Велика Перспективна, 24

Запрошуємо всіх бажаючих. Вхід - вільний.

Олена Тітовська,
бібліотекар відділу мистецтв








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Ювілейна виставка Юрія Лебедєва «Кожен вибирає по собі»
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2017 Webmaster: webmaster@library.kr.ua
054