[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Фотовиставка "Via est vita" відкрилася у відділі мистецтв


Фон

 

Фотовиставка "Via est vita" відкрилася у відділі мистецтв

 

10 лютого 2017 року у відділі мистецтв ОУНБ ім. Д. Чижевського відбулася презентація фоторобіт Лариси та Юрія Лебедєвих "Via est vita (Дорога - це життя)". Родина Лебедєвих має давню дружбу з відділом мистецтв, активно бере участь у всіх бібліотечних заходах, готує матеріал для проекту «Колоритні мандрівочки», тому за доброю традицією виставка світлин була відкрита саме тут. На фото, що зроблені ще в 70-х роках і до сьогодні, - епізоди з життя різних країн, така собі мозаїка буднів людей та тварин. Дорога, дорога, дорога… Сюжети привезені з Норвегії, Китаю, Італії, Йорданії, Сицилії, Марокко, Греції, Узбекистану, Швейцарії, Туреччини та України.

"Via est vita" з латини "дорога - це життя", але це не визначення дороги в буквальному сенсі, це певна життєва філософія. Адже у кожного дорога власне є життям»,- розповів автор світлин Юрій Лебедєв.

Юрій Васильович захопився фотографією ще в молодості, подорожуючи з дружиною по території Криму, Кавказу, Кольського півострова, Полярного Уралу, Алтаю, Саян, Паміру та Камчатки.

Мандрівники зробили короткий екскурс по світлинам, і ніби на мить перенесли глядача у атмосферу подорожі, ближче познайомили з культурними та історичними пам`ятками, традиціями та звичаями різних країн.

На зустріч подружжя Лебедєвих прийшли привітати друзі та шанувальники мистецтва.

Переглянути світлини можна у відділі мистецтв обласної бібліотеки ім. Д.І. Чижевського. Виставка працюватиме до 10 березня.

Вхід - вільний.








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Фотовиставка "Via est vita" відкрилася у відділі мистецтв
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2017 Webmaster: webmaster@library.kr.ua
054