ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Відкриття локації mix-відпочинку: запрошуємо громаду цікаво й весело провести дозвілля


Фон

 

Відкриття локації mix-відпочинку:
запрошуємо громаду цікаво й весело провести дозвілля

9 вересня о 15.00 на прибудинковому майданчику обласної бібліотеки ім. Д. Чижевського розпочнеться презентація проекту «Локація mix-відпочинку з творчою програмою "ЛІТО -Forever"» - якісне дозвілля для громади», підтриманий цього року благодійною організацією «Благодійний фонд культурно-мистецький фонд «Перспектива».

Відкриття локації mix-відпочинку з творчою програмою "ЛІТО -Forever" - це новий формат культурного відпочинку для жителів міста, насамперед вразливих категорій, організація дозвілля для всієї родини, а не лише окремих її членів. Вміло дібраний формат заходів (кінотеатр під відкритим небом – мистецькі майстер-класи – зустрічі з творчими людьми) побудований так, що кожен знайде тут заняття для душі. Іншими словами, людей поважного віку, молоді сім‘ї, неповносправних, які не мають можливості відвідувати комерційні розважальні заклади, бібліотекарі у суботу чекають на затишному, комфортному майданчику в центрі міста і пропонують безкоштовні розваги для всієї родини.

9 вересня запрошуємо на програму: презентація сучасної української книги «Коронація слова», книжкова виставка та майстер-клас від Ірини Кудревич «У пошуках свого стилю», майстер-клас «Вітальні листівки в техніці квілінг», майстер-клас зі створення солодких букетів (букети з цукерок) від Наталії Холодій, шахово-шашкові турніри. Родзинка відкриття локації мікс-відпочинку: «Анімація за творами українського фольклору»: показ мультфільмів.

Що вирізняє цю акцію серед інших? Вільний простір та можливість обговорення побаченого! Протягом вечора усі бажаючі можуть почитати нові періодичні видання та пограти в шахи і шашки, а малеча бавиться на дитячому майданчику.

Запрошуємо кропивничан та гостей міста на презентацію відкритого простору розваг та відпочинку.

Адреса: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 24.








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Відкриття локації mix-відпочинку: запрошуємо громаду цікаво й весело провести дозвілля
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2017 Webmaster: webmaster@library.kr.ua
054