ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Літо у відділі абонемента: книги, мушлі, правила безпеки


Фон

 

Літо у відділі абонемента: книги, мушлі, правила безпеки

В рамках Програми літнього відпочинку дітей в ОУНБ ім. Д.І.Чижевського «Бібліотека - острів фантазії і творчості» працівники відділу абонемента провели для маленьких гостей низку заходів.

Це - яскраві й незабутні майстер-класи, на яких діти власноруч розмальовували фарбами мушлі. Політ дитячої фантазії перетворював звичайні мушлі і на квіти, і на комах, і на казкових героїв.

А перегляд презентацій «Правила поведінки на вулиці», «Безпека вдома» та «Як надати першу допомогу» , бесіди після перегляду допоможуть дітям безпечно провести літні канікули. Інтерактивна гра «Корисно чи шкідливо?», в яку бібліотекарі пропонували пограти дітям, сприяла кращому засвоєнню порад про безпеку. Кожен учасник гри отримав червону і зелену картку. Якщо порада була корисною, діти підіймали зелену картку, шкідлива – червону. Під час заходу діти отримали листа від пані Шапокляк, в якому містилися поради для школярів під час канікул. Кожну корисну пораду учні визначали плесканням в долоні, шкідливі ж поради супроводжувалися тупотінням ногами.

І, звичайно, які ж канікули без казок. Для маленьких друзів бібліотеки проходив казковий БібліоКараван, під час якого бібліотекарі проводили голосні читання казок народів світу. Португальська казка «Кравець і золото», французька «Коротун», англійська «Том Фіцпатрік і Лепрекон», латинська «Собача грамота», ірландська «Принцеса та волоцюга» мали повчальний характер і закликали дітей до добра та справедливості. Книга «Кролик Петрик та інші історії» англійської письменниці Беатрікс Поттер ознайомила маленьких читачів з пригодами Кролика Петрика та його друзів.

Після майстер-класів, переглядів презентацій на DVD і читання казок діти залюбки знайомилися з новинками дитячої літератури та бавились іграшками у дитячому куточку.

Гостями відділу абонемента стали учні ЗОШ №№ 2, 20, 24, 26, школи-інтернату та спецшколи №3 для дітей з вадами слуху міста Кропивницький, а також учні Первозванівської та Володимирівської сільських шкіл.

Ольга Шпаченко,
бібліотекар відділу абонемента








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Краєзнавчі студії «Інгульський Степ»
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2017 Webmaster: webmaster@library.kr.ua
054