ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Де живе любов?


Фон

 

Де живе любов?

 

З таким питанням звернулась завідуюча відділом мистецтв Світлана Ушакова до дітей - підопічних комунального закладу “Центр соціально-психологічної реабілітації дітей з притулковими групами” Кіровоградської обласної ради, які вкотре завітали до відділу мистецтв.

Вихованці цього Центру відвідують нас кожного місяця. А ми щоразу хвилюємось, намагаємось підготувати такий захід, щоб піднести емоційний настрій дітей. Адже, на жаль, сьогодні в нашій країні дуже багато дітей, позбавлених батьківської турботи і родинного тепла.

Дітей знайомили з книгами, що розповідають про мистецьки професії: А.Волков. Художники советского мультфильма, Аліна Юртакова. Забавні саморобки з паперу, Забавні саморобки з пластиліну: фотографії О. Жиліна, О. Фоміна, О. Фрейдмана, Майкл Пауэлл. Актерское мастерство для начинающих, У.Людвиг-Кайзер. Каждый может рисовать!, О.Роднянський. Виходить продюсер та ін.

Спілкування з дітьми показало, що багато хто з них хотіли б бути художниками, музикантами, письменниками, фотографами, мультиплікаторами, акторами та чарівними актрисами. Під час фотосесії в образах обраних професій дітлахи не стримували свої емоції, тому світлини вийшли прекрасні. От тільки очі… Ці діти дуже відрізняються від звичайних дітей - у них дорослі очі.

А потім був проведений майстер – клас «Розсміши сусіда веселими котами» та вручення солодких нагород за цікаві коментарі.

На питання де живе любов, діти, притискаючи руки до грудей, відповідали, що любов живе у серці.

Так хочеться зігріти теплом і любов’ю кожне дитяче сердечко, щоб малюки не сумували, не почували себе самотніми - без ласки, турботи та любові.

Олена Тітовська,
бібліотекар відділу мистецтв








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Де живе любов?
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2017 Webmaster: webmaster@library.kr.ua
054