ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Всесвітній День в'язання на публіці відзначили у «Бібліотечному надвечір’ї»


Фон

 

Всесвітній День в'язання на публіці відзначили у «Бібліотечному надвечір’ї»

 

Суботній вечір, 10 червня, у «Бібліотечному надвечір’ї» видався напрочуд гамірний та багатолюдний. Оскільки в цей день бібліотекарі запропонували кропивничанам напрям творчих майстер-класів (а до того ж відзначався всесвітній День в'язання на публіці), тож до акції були запрошені друзі бібліотеки - майстрині Ірина Поляруш, Віра Залізняк, Ірина Терещенко, Наталка Янчукова, які з задоволенням продемонстрували зразки схем в’язання і безкоштовно вчили цьому мистецтву бажаючих.

Унікальне прядіння нитки веретеном показала Ірина Поляруш. Майстриня Світлана Пасашкова навчала кропивничанок створювати ляльок-мотанок і янголяток з тканини. Це приваблювало як дорослих жінок, так і молодих дівчат. А біля столика Наталії Походій зупинялися навіть пари: дівчата і хлопці власноруч виготовляли квіткові букети з цукерок.

Великою популярністю користувалася виставка сучасних книг та альбомів хендмейд «Чарівництво власноруч». Тих, то шукає натхнення та ідеї для власної творчості, запрошуємо до відділу документів з економічних, технічних, природничих наук до перегляду презентованих видань. Протягом вечора усі бажаючі могли почитати періодику та пограти в шахи і шашки.

Щиро дякуємо за співпрацю майстриням і сподіваємося на продовження дружніх взаємин і надалі.

Шановні кропивничани і гості міста, бажаєте цікаво, корисно провести дозвілля вихідного дня? Запрошуємо влітку щосуботи до «Бібліотечного надвечір’я»: вул. Велика Перспективна, 24.

Вхід – вільний.

Світлана Приймак,
завідуюча відділом соціокультурної діяльності








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Всесвітній День в'язання на публіці відзначили у «Бібліотечному надвечір’ї»
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2017 Webmaster: webmaster@library.kr.ua
054