ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон «У срібнім сяйві прожитих років»


Фон

 

«У срібнім сяйві прожитих років»

Другий місяць осені починається з особливої дати. Першого жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблею ООН, а в Україні це також і День ветерана.

4 жовтня 2017 року працівники відділу абонемента спільно з Територіальним центром соціального обслуговування провели зустріч, присвячену Дню людей літнього віку «У срібнім сяйві прожитих років».

Цікавою і корисною була інформація завідуючої відділом абонемента Наталії Білаш про Міжнародний Форум «Навчання людей поважного віку: досвід та перспективи», який проходив у м. Вінниця. Основний меседж Форуму: старості немає, це – стан свідомості.

Учасникам заходу була презентована книжкова виставка «Соціальна активність людей похилого віку». Всі ми хочемо бути здоровими і жити довго та знаємо основні правила для досягнення цієї мети. Але, що конкретно потрібно, щоб шкіра сяяла, фігура була надзвичайною, а активне життя було якомога довшим? Для цього є прості і доступні, золоті рецепти здоров’я і довголіття. Як позитивні думки зміцнюють здоров’я; які фактори руйнують життєві сили; як не піддатися осінній депресії…Саме про це розповіла запрошеним бібліотекар відділу абонемента Ольга Нестеркова.

А ще потрібно займатися улюбленою справою, кохати, радіти життю, рухатися, не приховувати своїх емоцій, думати про себе та оточуючих лише позитивно і все буде добре.

Святкову атмосферу присутнім створювали молода поетеса Світлана Ніколаєвська та поет-бард Михайло Радкевич. До декламування віршів долучилися і підопічні Територіального центру соціального обслуговування. Нікого не залишили байдужими виступи Євгенії Даценко, Галини Кривенко та інших гостей. Звучали вірші про трагічні події на сході України, осіння лірика, гуморески…

Завершилася зустріч ліричним міні-концертом від Михайла Радкевича та Ірини Ніколаєвської. Лунали авторські ліричні пісні «Цветные сны», «Уличный музикант» та інші.

Наталія Білаш,
завідуюча відділом абонемента








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

«У срібнім сяйві прожитих років»
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2017 Webmaster: webmaster@library.kr.ua
054