[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Творча зустріч з Василем Мошуренком


Фон

 

Творча зустріч з Василем Мошуренком

27 січня 2017 року о 14.00 у відділі краєзнавства обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Д.І.Чижевського відбудеться творча зустріч з Василем Мошуренком - новелістом, поетом, членом Спілки письменників України.

Василь Мошуренко - родом з Розумівки, що на Кіровоградщині. За освітою - учитель. За покликанням - учитель. А ще - Письменник, Оптиміст, Гуманіст, Романтик…

Василь Мошуренко є автором поетичних збірок «Це так просто - писати Правду» (2009), «Думки» (2009), прозових збірок «Шедеври» (2015), «Коріння, або я - Розумівка: образки, медитації, новели, оповідання» (2016).

Герої Василя Мошуренка - це прості люди з їхніми нехитрими, та іноді шекспірівськими пристрастями, а історії з життя є щемливими і реалістичними. Автор - майстер короткого побутового оповідання, яким завжди славилася українська класична література. В його письмі відчувається вплив Степана Васильченка, Василя Стефаника, Григора Тютюнника.

У його творах домінує правда життя - часом гірка, часом потворна і драматична. Він обирає для своїх творів історії, в яких його героям доводиться робити вибір, де йдеться про моральну перемогу добра над злом, про перемогу духу.

Захід відбудеться у відділі краєзнавства обласної бібліотеки ім. Д. Чижевського за адресою: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 24.

Вхід - вільний.








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Творча зустріч з Василем Мошуренком
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2017 Webmaster: webmaster@library.kr.ua
054