[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон «Клаптикова мозаїка - 2017»


Фон

 

«Клаптикова мозаїка - 2017»

 

Весна у відділі мистецтв завжди розпочинається з виставок печворку. Так 10 березня відкрилися три вражаючі виставки, якими і розпочався перший в Кропивницькому фестиваль печворку «Клаптикова мозаїка - 2017».

На свято завітали тридцять три майстрині з різних регіонів України. П'ятниця, субота та неділя були наповнені лекціями, майстер – класами, екскурсіями та професійним спілкуванням. Вперше в 2009 році такий захід було проведено в Ризі, другий у 2011 році в Севастополі, третій у 2013 році - в Києві.

Мистецтво печворку як справжнє народне мистецтво живе в сучасному мистецькому просторі.

Без заперечень – це мистецтво креативного мислення, дизайнерських ідей та експериментів, витонченого відчуття кольору, мистецтво різноманітних текстильних технік та форм.

У відділі мистецтв працюють три виставки:

«Арт-квілт» Людмили Кривенко – це синтез усіх традиційних видів печворку, переплавлений метаморфозою мистецтва в неповторний авторський стиль.

«Торба і до торби» - виставка текстильних сумок професіоналів та аматорів інтернет-спільноти "Дублірин"- нова хвиля стародавнього мистецтва. Фантастичні, неймовірні ідеї використання різноманітних тканин. Можливість оточити свій побут красою.

«Степові квіти» - виставка робіт учасників та учнів Студії клаптарства Ірини Кудревич. Це своєрідний звіт, підсумок отриманих знань та вмінь, адже майстриня вже чотири роки навчає клаптиковому шиттю у власній студії.

Усі роботи приємно вражають своїм різнобарв’ям та майстерним виконанням. Тож запрошуємо наших чарівних та практичних леді, які цінують якість та ексклюзивність, до перегляду експонатів: сумки та гаманці, одяг, ковдри, іграшки, картини та інше. Все створено з екологічно чистих матеріалів та в єдиному екземплярі. Експозиція у бібліотеці діятиме до 7 квітня 2017 року.

Вхід – вільний.

Олена Тітовська,
бібліотекар відділу мистецтв








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

«Клаптикова мозаїка - 2017»
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2017 Webmaster: webmaster@library.kr.ua
054