ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Світ проти насилля


Фон

 

Світ проти насилля

 

В рамках проекту «Сприяння відбудові та сталому розв`язанню проблем ВПО та постраждалого від конфлікту населення в Україні», запровадженого Міжнародною організацією з міграції (МОМ) за фінансування Європейського Союзу, у відділі обслуговування користувачів проведений комплексний захід для студентів медичного коледжу з презентацією книжкової виставки “25 листапада - 10 грудня. 16 днів проти насильства”.

Головна мета заходу – поінформувати студентську молодь про проблему насильства, яка існує в суспільстві.

Особливу увагу присутніх привернула книга, експонована на виставці, “Проти насильства. Про нас”, її автор Полін Ренкін. В книзі вміщені коментарі психологів, що допомагають розібратися у складній ситуації, яка склалася внаслідок здійснення різних проявів насильства.

Після перегляду виставки і активного обговорення фільму “Стоп насильству”, молодь представила свої погляди на вирішення цієї проблеми через спільну творчість, відобразивши у малюнках своє ставлення - протест проти усіх форм насильства.

Захід привернув увагу молоді до актуальної для українського суспільства проблеми - подолання та попередження насильства в сім’ї, протидії та запобіганню будь-яким його проявам, надання правової допомоги особам, які потерпають від насильства в сім’ї.

Світлана Волкова,
бібліотекар відділу обслуговування








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Світ проти насилля
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2017 Webmaster: webmaster@library.kr.ua
054