ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон 1 листопада - відкриття соціального фотопроекту «Нескорена краса»


Фон

 

1 листопада - відкриття соціального фотопроекту «Нескорена краса»

1 листопада об 11.00 в холі І поверху обласної бібліотеки ім. Д. Чижевського відбудеться відкриття фотовиставки «Нескорена краса», в рамках Всеукраїнського соціального фотопроекту. Експозицію презентує Оксана Кононець, українська модель, Міс краса України - 2016, міс краса світу - 2017 на візку, яка є автором і організатором фотопроекту. Незалежно від обставин (5 років пересувається на візку), Оксана веде активну громадську діяльність і очолює благодійний фонд «Нескорені». Фотомоделі на світлинах – 12 талановитих, успішних та вродливих жінок, - зламали стереотипи щодо своїх обмежених можливостей.

Запрошуємо кропивничан та гостей міста на урочисте відкриття фотовиставки, де відкриються секрети того, що інвалідний візок не є вироком, адже незалежно від того, чи пересувається людина на візку, вона може стати успішним громадянином, мати родину і працювати на улюбленій роботі.

Співорганізатором фотовиставки є Кіровоградська обласна громадська організація матерів дітей-інвалідів та інвалідів «Серце матері».

Експозиція нещодавно була презентована у Краматорську (що на Донеччині) і далі помандрує в Київ.

Лише 5 днів, з 1 до 5 листопада, можна побачити тріумф нескореної сили духу і вроди. Це не можна пропустити, тож запрошуємо до перегляду.

Вхід – вільний.

Адреса: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 24.








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

1 листопада - відкриття соціального фотопроекту «Нескорена краса»
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2017 Webmaster: webmaster@library.kr.ua
054