[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Теплі подарунки від гостей з крижаної країни


Фон

 

Теплі подарунки від гостей з крижаної країни

 

Минуло вже кілька днів Нового 2017 року, а приємні сюрпризи не закінчуються. Адже січень – місяць свят, чудес, гостей, подарунків, теплих зустрічей.

Саме така чарівна зустріч відбулася 4 січня 2017 року в обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Д.Чижевського. До бібліотеки завітали діти з особливими потребами, їхні батьки – члени Кіровоградської обласної громадської організації матерів дітей-інвалідів та інвалідів «Серце матері» та гості з Молодіжної Християнської Асоціації Ісландії.

Настoятель храму препoдoбнoгo Максима Спoвідника Oлександрійськoї Єпархії Євгеній Жабкoвський розповів присутнім про цю дивовижну країну. Ісландія приваблює своєю казковістю: тут до неба хлюпоче гаряча вода з гейзерів, виривається рідка лава і стікає по схилах вулканів, дороги здаються нескінченними, а простори неосяжними. Тут живуть унікальні тварини і доброзичливі дивовижні люди, які досі вірять в духів, ельфів і дива. На деяких дорогах можна навіть зустріти об'їзди навколо місць, де, згідно з повір'ями, мешкають ельфи або інші казкові істоти. Саме тому Ісландія є бажаною для відвідин багатьох мандрівників-мрійників. Нaзвa крaїни Ісландія перекладається як «крижaнa земля». Це країна з пoкривними льодовиками, xимeрними вулкaнiчними ландшафтами, з чиcлeнними криxiтними oзeрaми, рiчкaми i вoдocпaдaми.

Молодіжна Християнська Асоціація Ісландії вже не вперше передала дитячі подарунки, які були зібрані для хлопчиків та дівчаток України від щирого серця. Нагадаємо, що на подібні новорічно-різдвяні зустрічі в бібліотеці гості з Ісландії приїздили у 2011, 2012 та 2014 роках.

Діти отримали разом з подарунками щиру радість і любов. А щоб свято було справді веселим та яскравим, для малечі Дід Мороз та Снігуронька провели різні розваги і конкурси.

Наталія Білаш,
завідуюча відділом абонемента








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Теплі подарунки від гостей з крижаної країни
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2017 Webmaster: webmaster@library.kr.ua
054