[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон «У вогні палала Україна»


Фон

 

«У вогні палала Україна»

 

День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні… Для українців цей день – найбільше свято гордості за нашу Батьківщину, за наш народ та історію. 9 Травня – це найсвітліше свято всього українського народу, день нашої немеркнучої військової слави, день пам'яті про найвеличніший подвиг і радість за наше мирне небо.

1418 днів та ночей радянські люди вели кровопролитну війну проти фашистських агресорів і знищили їх неймовірно великою ціною. Народ захистив свободу і незалежність своєї Вітчизни і врятував від фашистського поневолення європейську та світову цивілізації.

Запрошуємо жителів міста та області завітати до відділу обслуговування користувачів ОУНБ ім. Д.І.Чижевського та ознайомитися з книжковою виставкою, присвяченою Дню Перемоги “У вогні палала Україна”.

Книги, альбоми, газетно-журнальні статті, представлені на експозиції, допоможуть більше дізнатися про боротьбу нашого народу проти фашизму та вшанувати пам’ять наших дідів та прадідів.

Отже, привітайте всіх тих, хто вірою і правдою служив і служить своєму народові і Вітчизні! Побажайте нашим захисникам миру і спокою, здоров'я і щасливого життя.

Низький уклін і велика вдячність вам, ветерани Великої Вітчизняної!

Зі святом!

Наталя Гризоглазова,
відділ обслуговування користувачів








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

«У вогні палала Україна»
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2017 Webmaster: webmaster@library.kr.ua
054