ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Подарунки для спецпризначенців


Фон

 

Подарунки для спецпризначенців

 

Обласна бібліотека ім. Д.Чижевського давно підтримує дружні взаємини з місцевими військовими частинами. Спільні заходи - презентації книжкових новинок, екскурсії-ознайомлення з інфоресурсами, зустрічі з видатними людьми, ветеранами - всього й не перелічити. Проте завжди відзначається одне гарне свято, яке останніми роками набуло особливого звучання – День Збройних Сил України. І цьогоріч цей день теж не став винятком.

Нещодавно протягом декількох місяців обласна бібліотека ім. Д. Чижевського зініціювала акцію: збір книг для військових частин та передача їх в АТО. Зібрано понад 100 книг – це сучасна українська література про історію, мистецтво, культуру нашого народу, також популярна художня література, яка додасть приємного настрою солдату в години відпочинку. Наприкінці листопада обласна бібліотека звернулася до давніх партнерів - дитячого садка №60 «Ягідка» - щоб малеча зробила малюнки для захисників. До акції долучилися і батьки вихованців ДНЗ, які зібрали смачні подарунки для військовослужбовців: печиво, чай та каву тощо. Таким чином, коробки з малюнками, книгами і ласощами днями були передані до 3-го Полку окремого спеціального призначення.

Отже спільними зусиллями бібліотеці разом з партнерами вдалося не просто привітати захисників України з Днем Збройних Сил, але й підтримати моральний дух військовослужбовців, з глибокою їм вдячністю за мирне небо над головою, за захист нашого спокою!

Світлана Приймак,
заввідділом соціокультурної діяльності.








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Подарунки для спецпризначенців
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2017 Webmaster: webmaster@library.kr.ua
054