[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Відкриття виставки «Їхнє друге покликання»


Фон

 

Відкриття виставки «Їхнє друге покликання»

2 березня у відділі документів з економічних, технічних та природничих наук відкрита виставка-хобі медичних працівників м. Кропивницького “Їхнє друге покликання”.

Це - перша виставка в нашому місті саме медичних працівників. Адже ми звикли до того, що усе їхнє життя проходить в турботі про пацієнтів, повсякденному здобутті нових знань, нового досвіду, постійному самовдосконаленні. На роботі - білий халат, після роботи - домашні обов’язки. А тут - хобі, яке вони присвячують творчості, зокрема - виготовленню виробів різними техніками хенд-мейду. Усіх авторів виставкових експонатів об’єднує те, що вони вносять в своє життя різноманітність, без якої гармонія була б недосяжна в їхній професії.

На виставці представлено понад сто робіт: картини, вишиті хрестиком, Наталії Курскової та Вікторії Шевчук: “Світанок на морі”, “Тріумф сяючих метеликів”, “Замок”, “Львів”; “Польові квіти”, “Ваза з квітами”, “Лебеді”, “Кармен” та ін.

М’які іграшки, виконані в техніці “фелтинг”, Наталії Ряботинської. Це - симпатичні собачки, зайчики, їжачки; сюжетні композиції: куточок осіннього парку, котик-художник, який пише портрет своєї подружки киці. Усі фігурки стильно та ошатно одягнені.

Роботи Світлани Петрищевої вражають своєю витонченістю, особливо це стосується фігурок-мініатюр, виконаних в техніці “квілінг”: “Котик у кошику”, “Русалка на дельфіні” та багато ін.

Усі виставкові роботи несуть в собі позитивну енергетику, адже вони наповнені світлом, добром і радістю.

На заході були присутні: відомі майстрині міста, родичі, друзі, колеги авторів виставки, учнівська молодь, представники телебачення.

З вітальним словом до авторів та присутніх звернулася заступник директора з основної роботи Оксана Ткаченко. З теплотою і любов’ю вітали авторів виставки інші майстрині, родичі, друзі.

Наталія Івахнюк,
бібліотекар відділу
документів з економічних,
технічних та природничих наук








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Відкриття виставки «Їхнє друге покликання»
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2017 Webmaster: webmaster@library.kr.ua
054