ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Фільм про українського режисера Олега Сенцова


Фон

 

Фільм про українського режисера Олега Сенцова

13 липня о 17.00 в актовій залі обласної бібліотеки ім. Д. Чижевського відбудеться показ документального фільму Аскольда Курова «Процес» про українського режисера Олега Сенцова.

Показ фільму відбувається в рамках роботи бібліотечного кіноклубу "Екран" у партнерстві з кінодистриб'ютором фільму в Україні "Артхаус трафік".

Стрічка розповідає про суд над Сенцовим і спроби сім'ї, друзів та адвокатів звільнити режисера з в'язниці. 13 липня, в день народження режисера, підтримка та солідарність з ним надзвичайно важливі і для нього, і для нас самих.

"Процес" був знятий за підтримки активістів Естонії, Польщі та Чехії. Міжнародна прем'єра фільму відбулася в позаконкурсній програмі на 67-му Берлінському кінофестивалі. Показ був організований спільно з Європейською кіноакадемією, яка протягом двох років закликає до звільнення Сенцова. Українська прем'єра стрічки відбулася в рамках Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA.

Аскольд Куров - російський документаліст, випускник Майстерні документального кіно Марини Разбєжкіної. Основна тематика його робіт - права людини і соціальні конфлікти в сучасній Росії.

Запрошуємо кропивничан та гостей міста на перегляд фільму.

Вхід – вільний.

Захід відбудеться за адресою: м. Кропивницький, вулиця Велика Перспективна, 24








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Фільм про українського режисера Олега Сенцова
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2017 Webmaster: webmaster@library.kr.ua
054