ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон У «Бібліотечному надвечір’ї» презентували книги про улюблені українські міста


Фон

 

У «Бібліотечному надвечір’ї» презентували книги про улюблені українські міста

 

Тихого суботнього вечора 8 липня кропивничани занурилися в роман з містом. Це стало можливим під час презентації виставки "Міський роман" в рамках відкритої вуличної акції «Бібліотечне надвечір’я» за напрямком література. На виставці були представлені книги про Львів, Київ, і звісно, про Кіровоградщину. Серед презентованих книг користувалися попитом ілюстроване наукове-популярне дослідження «Кіровоградщина: історія, традиції, сучасність» (видання 2008 року), альбоми «Кіровоградщина – перлина степу», «Хто є хто на Кіровоградщині. Видатні земляки».

У 2010 році користувачка бібліотеки Галина Суховещенко видала путівник-нарис «Кировоград – жемчужина степи». У збірнику представлені три пішохідні екскурсії центральною частиною міста: «Від залізничного до автовокзалу», «Від площі Соборної до набережної», «Від Собору Різдва Богородиці до університетського містечка КНТУ», оздоблені фотографіями та описами визначних місць. На жаль, в річницю перейменування міста ще не видано жодного путівника з новою назвою Кропивницький, тож місцевим дослідникам і краєзнавцям - відкрита царина для творчості.

Також в рамках акції "Бібліотечне надвечір'я" крім книги та актуальної виставки періодики "ТОП -10 журналів, які читають кропивничани", було безліч розваг: дитячий куточок з іграшками, шахи і шашки. А ще - унікальна можливість відчути себе справжнім художником під час творчого майстер-класу «Інтуїтивне малювання». Із задоволенням учасники акції, навіть ті, хто ніколи не брав до рук пезля, раділи з власноруч створених картин. І все це - біля головної бібліотеки області.

Запрошуємо щосуботи, з 18.00 до 21.00 кропивничан та гостей міста відвідати акцію і провести суботній вечір, прикрасивши своє дозвілля сучасною новою книгою і приємним спілкуванням з добрими друзями.

Вхід - вільний.

Адреса: м. Кропивницький, вулиця Велика Перспективна, 24.








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

У «Бібліотечному надвечір’ї» презентували книги про улюблені українські міста
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2017 Webmaster: webmaster@library.kr.ua
054