ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон «У світі кам’яних фантазій»


Фон

 

«У світі кам’яних фантазій»

 

26 вересня 2017 року о 14:00 в Орхуському центрі екологічної інформації ОУНБ ім. Д. Чижевського відбудеться презентація унікальної персональної виставки Юлії Волошиної «У світі кам’яних фантазій».

Юлія працює бібліотекарем у бібліотеці-філії № 10 м. Олександрія. Вона дуже творча та романтична натура. Світ її захоплень вражає: художній розпис природніх матеріалів, поезія, художня література, кіно, активний відпочинок на природі і, правда вже у минулому, навіть, байкерство.

На виставці представлено 20 робіт майстрині, але в дійсності їх значно більше. Свої роботи вона дарує друзям та знайомим.

Розпис на камені – стародавнє мистецтво, яке зародилося тисячі років тому. Камінь – чудовий живий і приємний на дотик матеріал. Адже він зароджується, формується, шліфується і набуває обрисів протягом мільйонів років. Камінь вбирає в себе енергію сонця, стихій, енергію землі. Він несе в собі сліди минулих часів і цивілізацій.

Розписане каміння змінюється до невпізнання, перетворюючись в людей, звірів, птахів та неймовірно фантастичні візерунки. У цей момент здається, що художник, ніби справжній шаман, прагне оживити камінь, і завдяки грі фарб, він майже досягає цієї мети.

Тож запрошуємо до перегляду робіт, які є втіленням любові й доброти.

Виставка діятиме протягом місяця.

Вхід - вільний.








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

«У світі кам’яних фантазій»
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2017 Webmaster: webmaster@library.kr.ua
054