[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Щедрий вечір у відділі документів з економічних, технічних та природничих наук обласної бібліотеки ім. Д. Чижевського


Фон

 

Щедрий вечір у відділі документів
з економічних, технічних та природничих наук
обласної бібліотеки ім. Д. Чижевського

 

13 січня обласна універсальна наукова бібліотека ім. Дмитра Чижевського радо зустрічала гостей, які прийшли відсвяткувати «Щедрий вечір у бібліотеці ім. Д. Чижевського». Кожний відділ приготував чимало святкових цікавинок і сюрпризів для відвідувачів.

Цього вечора відділ документів з економічних, технічних та природничих наук перетворився на відділ “KOSHMAR STYLE” з відповідним антуражем, атрибутами та програмою, що охоплює тему “Містика”. Але оскільки це була святкова містика, то співробітники відділу попереджали гостей, що їм буде не страшно, а страшенно весело! І насправді: гостей зустрічали привиди, по стінах, під стелею, над коминком “літали” зграї кажанів, воронів та чорних метеликів, все приміщення затягнуло павутинням, в якому заплуталися золотисті та сріблясті павуки, чорні кішки на стінах вигнули спини.

Доповнювала композицію “Лавка чаклунства”, де можна було оглянути “зілля мольфарів”, серед яких “Трава забуття”, “Концентрат пристрасті”, “Сироватка правди”, “Краплі хоробрості”, “Збір посліду кажанів”, “Приворотне зілля” та ще багато цікавих засобів чаклунства. Відвідувачі з почуттям гумору оцінили “Меншежратидин” та “Мазь Страшневського”.

Перегляд мультфільмів під загальною назвою “Боятись разом — весело” дуже сподобався дітлахам.

Для всіх охочих протягом двох годин проводилися “Страшенно веселі конкурси”, які викликали неабиякий запал серед учасників та груп підтримки. Самі назви конкурсів вже заохочували до участі своєю креативністю: “Зроби мумію”, “Бійка нечистої сили”, “Мисливці за привидами”, “Дракула”, “Кидання кісток”, “Розплутай павутину” тощо.

До викладачів перукарської справи професійного ліцею сфери послуг, які протягом вечора робили всім бажаючим “містичні” зачіски, вишикувалась черга.

Не забули співробітники відділу і про любителів книги, для них було розміщено книжкову виставку “Таємниці розкриті і нерозкриті”. А ті, хто цікавиться мистецтвом, змогли переглянути виставку химерних ляльок Марини Чурсанової.

На завершення вечора відвідувачам пропонували взяти участь у пісенному шабаші “Караглючимо”. Всім було весело і цікаво.

Наталія Калашникова,
бібліотекар відділу документів
з економічних, технічних
та природничих наук








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Щедрий вечір у відділі документів з економічних, технічних та природничих наук обласної бібліотеки ім. Д. Чижевського
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2017 Webmaster: webmaster@library.kr.ua
054