ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Відкриття виставки декоративно-ужиткового мистецтва «Квіти, подаровані морем» Емми Вариводи


Фон

 

Відкриття виставки декоративно-ужиткового мистецтва
«Квіти, подаровані морем»
Емми Вариводи

 

18 листопада у відділі мистецтв відбулась презентація виставки декоративно-ужиткового мистецтва з використанням природних матеріалів Емми Вариводи «Квіти, подаровані морем».

Серед багатьох речей, що нас оточують, є особливі - речі, що дають задоволення оку, приємне диво лінії, кольору, фактури. Наприклад, дивують та радують мушлі, адже вони навівають спогади про море та дитинство.

Просто, зачарувавшись морськими дивами, майстриня Емма Варивода створює неповторний світ – так легко, ніби граючись. Мабуть, сама природа надихнула її на творчість та підказала, як перетворити мушлю на квітку, а потім зібрати дивовижний букет, вінок чи створити орнамент. Під рукою майстрині народжуються троянди з рапанів, лілеї та магнолії, з мідій, різні дивовижні квіти з мушлів південних морів.

Протягом двох десятиліть весь її вільний час забирає це творче захоплення. Учасниця "Єлисаветградського узвозу", життєрадісна та мудра жінка вкотре дивує свого глядача, її картини можна розглядати годинами, дивуючись невгамовній фантазії майстрині. ЇЇ третій вік - не завада для сучасного мистецтва. Емма Сергіївна не змінює природні кольори черепашок, а намагається підбирати їх тони та форми. Талант і сміливість її фантазії дарують відвідувачам безліч позитивних емоцій. Запрошуємо завітати на виставку «Квіти, подаровані морем» та поринути у фантастичний світ мистецтва.

Олена Тітовська,
бібліотекар відділу мистецтв








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Відкриття виставки декоративно-ужиткового мистецтва «Квіти, подаровані морем» Емми Вариводи
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2017 Webmaster: webmaster@library.kr.ua
054