ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Альтернативна ялинка


Фон

 

Альтернативна ялинка

29 грудня в Орхуському центрі екологічної інформації почне діяти виставка робіт декоративно-ужиткового мистецтва майстрів обласної громадської організації «Єлисаветградський узвіз» «Альтернативна ялинка».

Основною метою виставки є популяризація дбайливого ставлення до природи, розвиток творчої ініціативи, пізнавальної діяльності та альтернативного мистецтва. Популяризація заміни лісових красунь на власноруч виготовлені ялинки значно скоротить попит на великі дерева і збереже їх життя. Адже, ялинка, створена своїми руками, - це гарний подарунок до Нового року і хороший спосіб зберегти екологію. На сьогоднішній день альтернативна ялинка - нетрадиційний підхід до традиційних святкувань.

Новорічна ялинка своїми руками може стати приємним подарунком для ваших близьких, або просто прикрасити ваш новорічний інтер’єр. Можна зробити багато маленьких ялиночок і поставити їх єдиною композицією або розставити по всьому будинку. До процесу створення чудо-красуні можна долучати і дітей та рідних.

На виставці буде представлено роботи з найрізноманітніших матеріалів: стрічки, тканина, нитки, шишки, скло, бісер, дерево, виконані в різних техніках: в’язання гачком, бісероплетіння, декупаж, аплікації, вишивка та інших.

Експозиція діятиме протягом місяця в Орхуському центрі екологічної інформації (II поверх) ОУНБ ім. Д. Чижевського.

Вхід вільний.








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Альтернативна ялинка
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2017 Webmaster: webmaster@library.kr.ua
054