ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Відділ обслуговуваня користувачів на “Бібліофесті - 2018”


Фон

 

Відділ обслуговуваня користувачів на “Бібліофесті - 2018”

23 травня стартував “Бібліофест - 2018”, присвячений Дню слов'янської писемності і культури. Такий яскравий і веселий захід уже традиційний для нашої бібліотеки. Травневе свято в розмаїтті локацій було цікаве і змістовне для пізнання і розваг всіх гостей фестивального майданчика.

Працівники відділу обслуговування користувачів активно долучилися до проведення свята. Зокрема, протягом фестивалю тривала настільна гра-симулятор «Галопом по Європах»: в затишному колі вирувала інтелектуальна гра, яка дозволила усім охочим віртуально подорожувати Європою. Бібліотекар відділу обслуговування користувачів Юлія Ярова вміло модерувала і допомагала учасникам розібратись у лабіринтах гри. Чотири години поспіль близько 20 гравців випробовували свою удачу і знання про безпечні подорожі закордон, кидаючи кубик і збираючи потрібні “документи”. Примітним є те, що гра захопила як дорослих “мандрівників”, так і молодших школярів – усі хочуть подорожувати! Долучитися до мандрівок можна у робочі години бібліотеки у Центрі європейської інформації.

Було тепло і затишно від книжкової виставки «Теплі історії». Ця серія книг об'єднана добрими, цілющими словами, історіями про людей та життя, любов і радість, дружбу, пошуки, подорожі, про кіно і картини художників, про студентів, про вулиці міста і старі листи, маленькі дрібниці і великі зміни. Тут можна було отримати цукерку з цікавим побажанням, як приємне доповнення до теплих історій.

Учасники фесту облюбували стильну фотозону від євроцентру - селфі на пам'ять. А ще тут квітли паперові тюльпани, виготовлені гостями заходу на майстер-класі «Символ Голландії».

Лариса Яворська,
провідний бібліотекар
відділу обслуговування користувачів








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Відділ обслуговуваня користувачів на “Бібліофесті - 2018”
Фон Фон © ОУНБ Кропивницький 2018 Webmaster: webmaster@library.kr.ua
054