ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Презентація нової книги Наталії Бідненко


Фон

 

Презентація нової книги Наталії Бідненко

То що, віджнивувалось? Не біда!
Є теплий згорток віри і надії.
Коли душа співає молода -
Які жнива? Який фінал?
Живу і мрію!,
Наталія Бідненко

8 вересня об 11.00 у відділі краєзнавства обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Д.І.Чижевського відбудеться презентація книги Наталії Бідненко “Не цілуй мене, осене...”

Про автора: Наталія Бідненко народилася в м. Кіровограді. Закінчила механіко-металургійний факультет Кіровоградського інституту сільськогосподарського машинобудування (нині національний технічний університет). Працювала на інженерних посадах заводу “Сегмент”, в обласному центрі зайнятості, викладачем кооперативного коледжу.
Автор поетичних збірок “Мелодия несбывшейся любви” (2004), “Ты был прекрасен, как Париж” (2006), “Казалось все давно испито” (2007), “Инверсия любви” (2010), “Сумувало літо” (2011), “Якби не Ти...” (2016).
Член Національної спілки письменників України.
Сьома поетична книга Наталії Бідненко, як і попередні, наповнена любов'ю до матері, до коханого, до природи, до життя... Вічна тема живить і строфи пісенних текстів, які нині все більше й більше беруть до репертуару і самодіяльні, і професійні мистецькі колективи краю.

На захід запрошуються усі бажаючі, хто небайдужий до краси поетичного слова.

Презентація відбудеться у відділі краєзнавства (ІІІ поверх) обласної бібліотеки ім. Д. Чижевського за адресою: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 24.

Вхід – вільний!








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Презентація нової книги Наталії Бідненко
Фон Фон © ОУНБ Кропивницький 2018 Webmaster: webmaster@library.kr.ua
054