ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Презентація книг Маргарити Черненко


Фон

 

Презентація книг Маргарити Черненко

До відзначення Всеукраїнського дня бібліотек. Дня Віри, Надії, Любові та їх матері Софії.

 

30 вересня о 14.00 у відділі мистецтв відбудеться презентація книг Маргарити Черненко “Об Арсении Тарковском” та “Семь голосов любви”.

Маргарита Черненко — літературознавець, педагог, письменник, поет, дослідник творчості А.Тарковського, а також добрий давній друг бібліотеки, незмінний учасник Днів Арсенія Тарковського. Захистила дисертацію “Поезія Арсенія Тарковського: діалог культур та часів” Доцент кафедри філології КНУ театру, кіно і телебачення ім. Карпенка-Карого. Автор поетичних збірок «Ветка надежды», «Скажи люблю», «По светлой линии крыла».

На презентації до уваги читачів буде представлена книга “Об Арсении Тарковском”. У книгу увійшли дослідження авторки про життя та творчість Арсенія Тарковського, про глибинні змісти його філософської лірики та про неперевершену поетичну майстерність.

Книга “Семь голосов любви” - нова грань таланту Маргарити Черненко. Її поезія повна любові, філософських роздумів, особистих переживань: зустрічей та розставань, споминів та мрій.

Запрошуємо кропивничан та гостей міста на презентацію новинок сучасної літератури, дізнатися більше про поета і перекладача, ім’я якого носить одна з центральних вулиць нашого міста, Арсенія Тарковського.

Зустріч відбудеться у відділі мистецтв (І поверх) обласної бібліотеки ім. Д. Чижевського за адресою: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 24.

Вхід – вільний!








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Презентація книг Маргарити Черненко
Фон Фон © ОУНБ Кропивницький 2018 Webmaster: webmaster@library.kr.ua
054