ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон «32-ге відлуння Чорнобиля»


Фон

 

«32-ге відлуння Чорнобиля»

До річниці Чорнобильської трагедії відділ документів з економічних, технічних та природничих наук підготував книжкову виставку «32-ге відлуння Чорнобиля», яка розпочинає свою роботу 20 квітня 2018 року. Представлена література дозволяє осмислити катастрофу, розкрити правду про події, перейнятися людським болем, людськими стражданнями. Тож зверніть увагу на одну з нових книг: Трохим, Сергій. 1986. Чорнобильські хроніки: людський фактор, замовчування правди, зона відчуження, параліч майбутнього, мутація / Сергій Трохим. - Брустурів: Дискурсус, 2016. - 223,[1] с.

Книга документальна, всі персонажі реальні, збережені їхні справжні імена та прізвища. Автор Сергій Трохим (справжнє ім’я та прізвище автора - Сергій Дишленко) – безпосередній свідок подій ліквідації аварії на ЧАЕС, який був у складі найпершої в світі професійної групи телевізійної журналістики. У своїй книзі наводить багато маловідомих або прихованих фактів, що несуть нову інформацію про минуле. “У ній зібрані історії людей, яких я знаю особисто. Є, звісно, й власні спостереження, – говорить автор. – Писати було неважко, бо переніс на папір все, що думав і відчував”.

Гортаючи сторінки періодичних видань даної виставки, поринаємо у спогади сучасників подій, які висвітлюють широке коло моральних питань, змушують замислитися над уроками минувшини й сьогодення людства.

Запрошуємо до перегляду виставки.








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

«32-ге відлуння Чорнобиля»
Фон Фон © ОУНБ Кропивницький 2018 Webmaster: webmaster@library.kr.ua
054