ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Відбувся день інформації «Безпека споживчих товарів»


Фон

 

Відбувся день інформації
«Безпека споживчих товарів»

21 березня 2018 року в Орхуському центрі екологічної інформації для студентів ІІ та ІІІ курсів Кропивницького коледжу харчування та торгівлі проведений День інформації «Безпека споживчих товарів».

Для майбутніх товарознавців було підготовлено огляд літератури, який стане в нагоді саме при вивченні фахових дисциплін. Це - навчальні посібники з товарознавства продовольчих та непродовольчих товарів, в яких можна знайти відомості про класифікацію різних товарних груп, основи виробництва, асортимент і умови зберігання товарів.

Студенти також ознайомилися з умовами ведення та правильного оформлення Книги відгуків та пропозицій, яка повинна бути на всіх підприємствах роздрібної торгівлі, незалежно від форм власності. Присутніх зацікавила інформація з питань експертизи, ідентифікації та фальсифікації продовольчих товарів.

Головний спеціаліст управління захисту споживачів Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області Л.С. Буднікова, яка взяла участь у заході, поінформувала про результати перевірок за 2017 рік найбільших підприємств Кіровоградської області та ознайомила з найбільш поширеними фактами правопорушень при маркуванні, зберіганні та продажу товарів. Студенти задавали багато питань про алгоритм дій споживачів у разі виявлення недоброякісної продукції на полицях наших магазинів.

В кінці зустрічі пані Лілія висловила сподівання, що майбутні товарознавці стануть справжніми захисниками вітчизняного споживчого ринку від фальсифікатів та неякісних товарів.

Наталія Ракуленко,
головний бібліотекар
відділу документів з економічних, технічних
та природничих наук








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Відбувся день інформації «Безпека споживчих товарів»
Фон Фон © ОУНБ Кропивницький 2018 Webmaster: webmaster@library.kr.ua
054